Zoete Zondag

Zondag 8 mei organiseert Het Lokaal de 1e Zoete Zondag. Een leuk idee voor moederdag of gewoon een ‘lazy sunday afternoon’.
Ik zal taarten bakken zoals je van me gewend bent, van alles wat ook voor veganisten, paleo’ers en alle andere zoetekauwen. Dr. Chocolate vult de zoete zondag aan met – hoe kan het ook anders – chocolade. Elsenburg Broodmaker bakt zoete broodjes. Het is nog even spannend of de eerste aardbeien op tijd zijn, want die maken het zoete feest natuurlijk compleet!

Alles is los verkrijgbaar, zowel in het proeflokaal als mee-voor-thuis. Maak het helemaal bijzonder door samen een taartplankje te delen. Een proeverij van alle zoetigheden bij elkaar. Een plankje voor twee kost 9 euro. Ben je met drie, vier of meer personen? Voor 3 euro 50 per persoon extra leggen we meer lekkers op de plank.

Leuk als je erbij bent!

lokaalZZ

Geef een reactie