sweets for my sweet…

Soms kom ik weer dingen tegen die me herinneren aan bijzondere tijden in mijn Eetwinkel. Een lief kaartje van een klant, een mooi verslag van een stagiaire en zo ook het naslagwerk dat ik maakte bij de workshop “suikervrij bakken”.
Een jonge dame (van toen 9 als ik me niet vergis) wilde of zangeres worden of gezonde banketbakker 🙂  Of ik daarbij kon helpen. Er waren zelfs broertjes, vriendjes en vriendinnetjes die dat “gezond bakken” ook wel wilde leren.. en vooral lekker veel komen proeven en kliederen natuurlijk! Het was een super leuke middag, de kinderen gingen naar huis met een doosje zelfgebakken lekkers en deze recepten: suikervrij workshop voor kinderen
(Die ook leuk en lekker zijn voor volwassenen 😉 )

1460072_533695170057374_1390992534_n

Een gedachte over “sweets for my sweet…

Geef een reactie