Terug van weggeweest…

foto door Naomi Reijnders
foto door Naomi Reijnders

Soms heeft het gewoon even tijd nodig….
En dan besef je dat sommige bedenksels het verdienen om een comeback te maken!
Zo ook met mijn “Rondje Taart”.
Een paar jaar geleden in het leven geroepen omdat ik in mijn eetwinkel veel vraag had naar ‘speciale-dieet-wensen-taartjes’. Maar de meesten wilden geen hele taart (nog in de overtuiging dat een taart bijvoorbeeld zonder zuivel of geraffineerde suiker minder lekker zou zijn tssss… 😉 ) Er moest een 1 persoons-oplossing komen… Dus bakte ik taartjes in een potje, langer houdbaar, leuk om te geven, handig om in de kast te hebben staan voor onverwachte visite of vreetaanval 😉

Dankzij Sweet Sisters is ‘Rondje Taart’ weer terug van weggeweest. Zij wilden ze heeeel graag in het assortiment opnemen zodat ze voor iedereen wat lekkers in de winkel hebben. Zo gezegd zo gedaan, de keuken was weer gevuld met fijne geuren en rinkelende potjes en de taartjes zijn vanaf dit weekend weer verkrijgbaar!
Oja, smaakt het nou naar meer, een hele taart bestellen kan natuurlijk ook.

10690042_715977218495834_6413355123868001780_n

 

 

 

 

2 gedachten over “Terug van weggeweest…

Geef een reactie