let’s make beautiful things!

Lekker rommelend in bakjes met kralen, houtjes en knoopjes… kloddertje verf hier, lintje daar… Als kind was ik er altijd mee bezig en nu vind ik ook steeds vaker de rust om gewoon iets te laten ontstaan door verschillende materialen door mijn handen te laten gaan.      windchime2 windchime1
Zo ontstaan er armbandjes, kettingen en (mijn favoriet) windchimes! Het getinkel van schelpjes in de wind, de glazen kraaltjes die het zonlicht weerkaatsen, lintjes en veertjes die fladderen… Op veel plekken hier in huis kom je ze tegen. Nou blijkt dat ik niet de enige ben die er blij van wordt 😉 Ik heb er al een aantal op bestelling mogen maken. Geïnspireerd en ga je zelf aan de slag? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw resultaat! Mocht je er graag een willen van mijn hand dan kun je er hier een kiezen of mail me via info@kalasa.nl

 De windchimes op de foto zijn gemaakt in opdracht en dus al vergeven!

Geef een reactie